Atelier Ton ter Linden

Atelier Ton ter Linden

Kunstschilder/tuinontwerper Ton ter Linden (82) is wereldwijd bekend geworden met zijn tuincomplex in Ruinen. Zijn natuurlijke tuinen op kleur waren geboren uit zijn schilderschap. Via Limburg en Friesland is hij met zijn partner beeldend kunstenaar en publicist Gert Tabak neergestreken in Sleen. Ter Linden aquarelleert en pastelleert nog steeds. Zijn onderwerpen zijn bloemen, landschappen en stillevens in een impressionistische, soms neigend naar expressionistische, stijl.

Tabak is bekend om zijn schilderachtige kunstzinnige detailfoto’s op groot formaat (150x100cm) met onderwerpen uit de natuur, en het maken van bronzen beelden, met als thema ‘de man’. Verder werkt hij als publicist (foto’s en tekst) bij diverse Nederlandse en buitenlandse magazines, zoals o.a. Noorderland, Friesland Post, Groei&Bloei, Eden Magazine en Landleven.

Op afspraak bent u welkom om is het intieme atelier van beide heren te bezoeken. Een gedeelte van hun werk is daar te bezichtigen en eventueel aan te schaffen.

 

www.gerttabak.com

(helaas is het atelier niet geschikt voor grote groepen)

Adresgegevens

Boelkenweg 8 7841 CG Sleen 0591 85 51 22 www.tonterlinden.com